17 Ocak 2008 Perşembe

Ferhat Göçer - Takvim (Yaprak Dökümü'ne özel)

Şevket Hastanelik Oldu


YAPRAK DÖKÜMÜ DİZİSİNİN ŞEVKET'İ CANER, KOKAİNDEN HASTANELİK OLDU!

Kokain kullandığı için fenalaşarak yoğun bakıma kaldırılan ve bu nedenle hakkında dava açılan "Yaprak Dökümü" dizisinin Şevket'i oyuncu Caner Kurtaran'ın, bu olaydan 4 ay sonra bir kez daha kokain kullandığı için hastanelik olduğu ortaya çıktı.

Caner Kurtaran hakkında uyuşturucu kullanmak suçundan bir dava daha açıldı. Kurtaran, 29 Temmuz 2007'de kokain kullandığı için fenalaşınca Alman Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Hakkında dava açılan Kurtaran'ın 1 yıldan 2 yıla kadar hapsi istendi. Bu olaydan 4 ay sonra genç oyuncu, 24 Kasım 2007 günü de uyuşturucu madde kullanma şikâyetiyle Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. Alınan örnekte, oyuncunun kanında uyuşturucu bulunduğu tespit edildi.

Kurtaran'ın polise verdiği ifadesinde, 4 ay önce merakından kokain kullandığını ve bu nedenle hakkında yasal işlem yapıldığını belirtti. Hürriyet gazetesinin haberine göre, Caner Kurtaran, "Bu olay basına yansıyınca nişanlım ile aram bozuldu.

Problem çıktı ve nişan bozuldu. Bu nedenle 20 Kasım günü, daha önce pantolonumun cebinde kalan taş tabir edilen maddeyi yakarak kullandım. Hastanelik olduktan sonra pişman olduğum için ailemin de yardımıyla psikiyatri tedavisine başladım" dedi.

"Yaprak Dökümü" 57.Bölümü İzle

57.Bölüm Fragmanı

57.Bölüm Özeti

Necla’nın gazetede çıkan haberini okuyan aile, başta Ali Rıza Bey olmak üzere büyük bir acı yaşarlar.



Necla büyük bir utanç yaşamaktadır. Ailesinin haberi görünce neler yaşayacağını tahmin eden Necla evi arar ve telefona Leyla çıkar.
Leyla herkesin Necla’yı düşünüp konuşmasından çok etkilenmiştir. Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım, Leyla’ya yaşadıklarını hissettirmemek için büyük çaba sarf ederler ama bir yandan da Necla ile ilgili neler yapacaklarını düşünmektedirler.
Fikret bu olayı duyar duymaz Adapazarı’na dönüşünü geciktirir. Haberi duyan Tahsin de İstanbul’a gelir. Fikret’in kardeşini yanına alma teklifine hiç sıcak bakmayan Tahsin’le Fikret’in arası açılır. Tahsin, Adapazarı’na yalnız dönecektir.
Leyla büyük bir hesaplaşma yaşamaktadır. Ferhunde’nin yaptığı konuşmadan çok etkilenen ve kendi yüzünden anne ve babasının acı çektiğini düşünen Leyla çok önemli bir karar vermesi gerektiğini anlar. Bu kararla ailenin hayatı yeniden değişecektir.